Containerverhuur

Container huren

P. v.d. Sande Exploitatie B.V. Bied de mogelijkheid van het huren van een container.

P. v.d. Sande Exploitatie B.V. bied de mogelijkheid van het huren van een container tot het storten van verschillende materialen.
U kunt bij ons terecht voor het huren van de meest uiteenlopende soorten containers. De containers die P. v.d. Sande Exploitatie B.V. verhuurt zijn zowel open als gesloten containers de containers die wij leveren worden geleverd met een kabelsysteem. Het voordeel van onze containers zijn dat u er makkelijk met de kruiwagen in en uit kunt lopen.

Door flexibel te zijn in de planning probeert P. v.d. Sande Exploitatie B.V. zich te onderscheiden van de concurrentie. De containers worden op tijd geleverd zoals u van ons gewend bent, wat zowel voor ons als voor de klant een belangrijke zaak is.

Open containers hebben we in de volgende maten te huur:

* 2,5 m3
Dit is een open portaal container die veel door bouwbedrijven en particulieren wordt gebruikt. Het voordeel van deze container is dat hij overal (ver)plaatsbaar is (over schuttingen, muren etc.) Dit komt mede doordat de container met een kraanwagen wordt geplaatst. De kraanwagen kunt u ook inhuren om bouwmaterialen te vervoeren.

2,5m³

Container 2,5m3

* 6//12 m3
Deze containers worden gebruikt voor puin, grond, hout, bouw & sloop, mastiek enz. Ze worden niet ingezet voor chemisch afval. De containers worden gebracht en opgehaald door een containerwagen met kabelinstallatie. In overleg met de klant zetten wij de containers neer. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het aanvragen van ontheffingen of eventuele schade aan uw terrein. We kunnen containers van de klant ook vervoeren.

6m³
Container 6m3
12m³
Container 12m3

* 20/30 m3
Dit is een volumecontainer die veel gebruikt wordt voor snoeihout, dakleer en andere volumehoudende producten.

* 10 m3 Klepcontainer
Deze container is voorzien van kleppen en heeft als voordeel dat er geen inhoud uit kan vallen. Ze zijn zeer geschikt voor de industrie.

* Zeecontainer
Deze 20 voets containers worden gebruikt voor materialen/inboedel opslag en voor vuil. In de meeste gevallen worden de containers op de locatie geplaatst. Er is een mogelijkheid om de zeecontainers bij P. v.d. Sande Exploitatie B.V. te stallen. De magazijncontainers zijn voorzien van goede sloten en zijn waterdicht.

Container bestellen?

Voor informatie en/of vragen kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

Waarom P. v.d. Sande Exploitatie B.V.?

  • - 24 uurs service

  • - Goede prijs kwaliteit verhouding

  • - Goed geschoold en klant vriendelijke personeel

  • - Lage emissie uitstoot

  • - Bedrijfszeker